Miért minket válasszon ?

rolunkfirmenkepBizonyára sok szolgáltató ajánlatába ütközött keresése során és nem tudja mi alapján hozza meg döntését.
Cégalapítasnál a következő szempontokat kell figyelembe vennie:

  • tud-e székhelyet biztosítani a cégalapító cég
  • pontosan mit tartalmaz az alapítasi díj
  • tartalmazza-e a közjegyző díját
  • tartalmazza-e a bírósági tolmács díjat
  • tartalmazza-e a bankszámlanyitást

Mekkora szolgáltatási palettával rendelkezik a cég? Például tud-e nekem adószakértőt, könyvelőt, bérszámfejtőt biztosítani. A hivatali ügyintézésben tud-e segítséget nyújtani?

 

A mi cégünk mindezt tudja. Minden irodai munkát át tudunk Öntől itt Németországban vállalni.

Tisztázzuk le, hogy pontosan mit is jelent a cégalapítás.

A cégalapítás azt jelenti, hogy céget bejegyezték a cégbíróságon. Ezért amikor megállapodik egy szolgáltatóval, le kell tisztáznia, hogy pontosan milyen szolgáltatásokra van még igénye. Nálunk a cégalapítás nem a cégbírósági bejegyzésig tart, hanem az iparűzési engedély bejegyzéséig. Természetesen ezután sem hagyjuk magára, amennyiben igényli, végig az Ön háta mögött maradunk különböző szolgáltatásunkkal, hogy Ön 100%-ban a cégere tudjon koncentrálni.

Nagyon vigyázzon azon cégekkel, akik nem fix árakkal dolgoznak, hanem -tól, -től árakkal, ilyenkor ugyanis bujtatott árakkal kell számolnia és nem egyértelmű, hogy valójában mennyibe is fog kerülni Önnek  a cégalapítás.

Cégalapítás előtt nagyon fontos, hogy megfelelő tájékoztatást kapjon, ezért az első tanácsadásunk ingyenes az Ön számára.

Lépjen velünk kapcsolatba személyesen, telefonon, vagy Skype-on keresztül, és szívesen ellátjuk tanácsokkal! Hétfőtől -péntekig 10.00 és 17.00 óra között vagyunk elérhetők. Vegye igénybe a visszahívó-szolgáltatásunkat, szívesen visszahívjuk.

Németországban a vállalkozás legnagyobb kihívását (főleg a cégalapítás után követő első három hónapban) a hivatalok dzsungelében való eligazodás fogja jelenteni.

Önnek a mindennapos munka során lesz a legnagyobb  szüksége támogatásunkra. Ennek folyamán a legnagyobb kihívást a hatóságokkal való kapcsolattartás jelenti. Ezt ránk hagyhatja, és ezáltal nemcsak időt és bosszúságot, hanem sok pénzt is megspórolhat!

Az Ön legnagyobb előnye: nem merülnek fel bérköltségek, 13. havi fizetés, vagy betegség esetén táppénz kifizetés.

Profitáljon hálózatunkból!

Elismert ügyvédi irodák, adótanácsadók, fordítók, és tolmácsok (ezen belül bírósági tolmácsok is) világra kiterjedő hálózatával rendelkezünk. A cégalapítás után is különböző szolgáltatásokat kínálunk Önnek. Célunk, hogy a cégalapítás után továbbra is ügyfelünk maradjon. Nagy hangsúlyt fektetünk munkánk minőségére, és tudjuk: egy elégedett ügyfélnél nincs is jobb reklám.