nduló vállalkozások számára a bankszámla megnyitása 2 hét és 1 hónap közötti időtartamot vesz igénybe. Nálunk 4 napon belül megteheti. Ha van vállalata, akkor akár 24 órán belül megnyitható. A közjegyzőhöz történt megbeszélés után ugyanazon a napon vagy másnap reggel a bankban lesz, ahol csak alá kell írnia a kitöltött dokumentumokat.

Miért tart ilyen sokáig a számla megnyitása?

A bankok különösen alaposan megvizsgálják a vállalatokat, tevékenységüket és tulajdonosukat, mielőtt jóváhagynák a számla nyitását. Cégünk évek óta szoros kapcsolatban áll más országok bankjaival, ennek köszönhetően néhány napon vagy héten belül számlát lehet nyitni.

Sok ügyfél érdeklődik arról, hogy egy uniós polgár nyithat-e eurószámlát egy másik uniós országban. A válasz igen. A kérdés azonban az, hogy a német adóhatóság és a könyvelő megértheti-e a külföldi, ebben az esetben a külföldi bankszámlakivonatot.

A számlán kívül olyan szolgáltatásokat is kérhet, mint online banki és EC-kártyák saját magának, partnerkártyát pedig akár Magyarországon élő családtagjai számára is.

A cégek vagy kisebb vállalkozások 3 év után vehetnek fel hitelt a bankjukból.

Kérdezzen portfóliónkról!